“Theater is mijn tweede passie”

Chef kok Lúcio Fiuza constateert met voldoening dat zijn boteco steeds meer de uitstraling krijgt die hij voorstaat. “Een boteco is namelijk méér dan lekker eten alleen,” legt hij uit. “Het is een culinair trefpunt waar de gasten ook kunnen genieten van culturele evenementen. Levende muziek, kunst aan de muur en een wekelijks optreden van jonge artiesten – we doen er alles aan om de smaakpapillen op diverse niveaus te prikkelen. Daarbij zoeken we naar talent dat nog niet alom bekend is, maar een podium zeker verdient.”

Dit podium DeLúcios wordt binnenkort geopend, en dat is zelfs voor Amsterdam een unicum. Zo puur en “op de huid” heeft u nog niet vaker toneel of muziek meegemaakt, en u krijgt het nog gratis aangeboden, als een spoom, een bruisend tussengerecht.

Na afloop is er bij het dessert gelegenheid om met de artiesten in gesprek te komen.

Dan is het concept van mijn Boteco helemaal geslaagd,” besluit Lúcio. “Ik denk dat het ook voor mensen die minder theater hebben gezien een openbaring kan zijn: waar in Amsterdam heb je zo’n klein theater waar net twintig man in kan? Je kunt onze acteurs bijna aanraken en je ruikt als het ware hun schmink en toneelkostuums. Ik ben er zeker van dat ik mijn gasten hiermee iets bied dat zelfs voor Amsterdamse maatstaven heel bijzonder is”.

Nieuws over de voorstellingen en tentoonstellingen: klik hier.

Reserveren vrijdag theater-formule noodzakelijk: 664 1620

Overige avonden reserveren aanbevolen (maandag gesloten)

Theater Boteco Lucio 91