Expositie

OVERZICHT EXPOSITIES in Boteco Lúcio 91April 2014 Vilma Machado

Vilma Machado

Over Vilma
Vilma Machado is een Braziliaanse kunstenaar, fotograaf, dichter en sociaal ondernemer. Haar leven en werk zijn gericht op een wereld die vreedzaam, duurzaam en welvarend is. Vanaf 2011 woont zij in Nederland.

Vilma art

Over het project
Briefkaarten en berichten uit de hele wereld is een presentatie van kunstenaar en sociaal ondernemer Vilma Machado. Van 7 april tot 7 juli 2014 te zien in Boteco Lúcio 91, Amsterdam.

 

Project

Message to the World

http://ourmessagetotheworld.wordpress.com

http://meucartaopostal.wordpress.com

Werk

http://vilmamachado.tumblr.com

http://vilmamachado.wordpress.com

September 2012: foto´s Jurriaan Hoefsmit | Natan Fox

Van 17 september tot 26 november 2012 zijn foto’s te zien van Jurriaan Hoefsmit uit Haarlem en Natan Fox uit Salvador, Bahia in Brazilië. Voor het project Twee Werelden, Twee Vrienden, Eén Passie fotografeerden zij elkaars leven en omgeving.

 

Juni 2012: foto’s Bernadette Verhoeven

De foto’s van Bernadette Verhoeven zijn als een monumentale, abstracte schilderij. Haar werk was al te zien in verschillende plaatsen in Nederland en de US, en nu in Boteco Lúcio 91, gedurende juni 2012.

 

 

Januari 2012: schilderijen van Totonho

De Braziliaanse schilder Totonho exposeert vanaf half januari 2012 bij Boteco Lúcio 91. Temidden van zijn kleurrijke schilderijen, met een heerlijk gerecht van Lúcio waan je je in Brazilië…